В росію привезли заморожені автомобілі

61

Курйозна ситуація сталася в порту владивостока – в бухту зайшов суховантаж з жаданими автомобілями з японії, які повинні були відразу відправитися на ринки і профільні аукціони. Правда, з місця їх зрушити буде складно, так як вони всі замерзли і вкрилися товстим шаром льоду

Забавно, але моряки не бачать в цьому нічого жахливого – звичайні витрати перевезень в холодну погоду. “на дворі грудень, в морі сильне хвилювання і вітер. Воду забризкує на борт, виходить кірка. Нічого страшного. Хіба що в цьому році вітру набагато сильніше, ніж зазвичай. Але морякам не звикати. І раніше таке бувало, розвантажували, і нічого», – цитує портал vl.ru капітана корабля.

До слова про розвантаження, цей процес вкрай турбує місцевих продавців автомобілів. Справа в тому, що перш ніж вивантажити машину з палуби, з неї збивають всю полій. Роблять це буквально всім, що під руку підвернеться – струменями з пожежних гідрантів, реагентами, ломами і.т. Д. Проблема в тому, що під час цих дій у машин часто пошкоджується лакофарбове покриття і скла.