Сама реалістична гра на знищення машин: Відео

351

У цьому автосимуляторе можна знищити будь-який автомобіль

Краш-тести автомобілів це всього пізнавально, цікаво і в якійсь мірі весело. Автомобілі на швидкостях влітають в різні статичні і динамічні об’єкти, б’ються про інші автомобілі або влітають в непробивні бетонні стіни або тверді стовпи. Погодьтеся, завжди цікаво дізнатися, як поведе себе автомобіль в тому чи іншому випадку, що інженери придумали такого новенького, щоб захистити людей від людської ж дурості або фатального збігу обставин.

Дивіться також: Ось чому автомобілі не роблять з Лего

Не дивно, що група ентузіастів під назвою BeamNG.drive розробила своєрідну гру в основу якої була закладена ідея розбивання і знищення різноманітних техногенних предметів за допомогою автомобілів. Самі машини також як годиться відмінно розлітаються на дрібні шматочки, у них б’ються скла, мнуться крила, відлітають бампери і колеса. Все дуже навіть по Фен-шуй.

Гра заслужено обросла масою фанатів і розробників, які на базі симулятора почали створювати прототипи реальних автомобілів з реального життя і нещадно бити, бити і ще раз бити їх. Доходило до того, що на базі реальних краш-тестів моделювалися сценарії знищення віртуальних автомобілів і що найцікавіше комп’ютерні моделі вели себе практично точно також як їх чотириколісні побратими по нещастю з реального світу. Руйнувалися і м’яли практично ідентичним чином. Це говорить нам про відмінну фізики движка, який до слова сказати, використовує так звану «фізика м’яких тіл».

Які переваги це нам дає? Величезні! Хочете дізнатися, що буде з автомобілем, якщо він впаде з кілометрової висоти? А з трьох або п’яти кілометрів? Не проблема. У BeamNG.drive для таких сценаріїв є спеціальні кар’єри в які можна пульнути машину і спостерігати як новенький цифровий авто перетворюється в нереально вбиту машину. Видовище…

Дивимося: