Відео: Заміна двигуна і коробки за 12 хвилин

220

У ралі все повинно бути швидко, навіть заміна мотора

Заміна двигуна з коробкою передач досить трудомістка, довга і копітка робота. Навіть досвідчені механіки з багаторічною практикою проводять цю процедуру не годину і не два. Мало того що вищезгадані деталі величезні, так ще вони з’єднані великою кількістю шлангів, проводів, кріплень, поєднані з навісним обладнанням і так далі і тому подібне.

Здивуєтеся ви, якщо ми скажемо що двигун разом з коробкою перемикання передач можна зняти і поставити за 12 хвилин? Чи Реально це? Команда Tuthill Porsche довела, що злагоджена робота професіоналів здатна творити чудеса. Менш ніж за 12 хвилин можливо оживити машину з померлим двигуном і випустити її назад на ралі.

Відомий, якщо не сказати легендарний магазин торгує гоночними Porsche зняв захоплююче відео з участю одного зі своїх екіпажів. На відео показано як під час Східно-Африканського сафарі-ралі 2017 року у польових умовах була проведена заміна двох найважливіших агрегатів 911 моделі.

Дивіться також: Самостійний ремонт проколу шини за 5 хвилин

Команда займала лідируючу позицію в гонці, але була змушена відправитися в бокси-за серйозної поломки. Отже, після 11 хвилин 45 секунд ремонтних робіт автомобіль виїжджає на трасу. Перше місце після тривалої відсутності у гонка їм в цьому році домогтися не вдалося, але похвали за злагодженість та професійність ці хлопці гідні. Дивимося: