Чому на дорозі валяються черевики: Пояснення

236

Звідки на дорозі береться взуття?

Зараз ми з вами розглянемо одну злободенну і дуже важливу тему з автомобільної життя. Зосередьтеся, будьте серйозними. Сьогодні перед вами розкриється одна з таємниць світобудови. Звідки на дорозі з’являються черевики? Що це за знак? Чи його слід побоюватися і навіщо прибульці розкидаються взуттям?

І так, суть проблеми така. Їдете ви по шосе і раптом бачите валяється пару взуття або самотньо лежить кед/шльопанець/черевик і т. д. в залежності від часу року. Як вони опинилися на дорозі? Можливо це наслідки жахливої аварії? Збили людину? Насправді існує набагато менш криваве пояснення феномену XXI століття.

Чому на дорозі валяються черевики: Пояснення

Виявляється, в більшості випадків всьому виною забудькуватість людей. Згідно зі статистичними даними, тематичним гілках форумів і британським вченим, в переважній кількості випадків, сценарій приблизно такий:

Людина з якоїсь причини перевзувається біля автомобіля (не знаю, яка причина повинна бути щоб перевзуватися посеред поля де немає ні душі, але, напевно, важлива, можливо так надходять грибники або рибалки). Зазвичай, ставить перевзування на дорогу або на дах автомобіля і… благополучно забуває забрати її. Сідає в машину і їде у відомому тільки йому напрямку. Привіт! В полку втраченої взуття прибуло.

На свою забудькуватість скаржилися більшість людей в опитувальниках, лаючи себе за таку недбалість.

Дивіться також: Чому в світі існує лівосторонній і правосторонній рух

Друга поширена причина втраченої взуття – діти. Малі пустують і розважаються в нудному автомобілі як можуть. В якості одного з найцікавіших розваг деякі дуже молоді хлопці та дівчата знаходять у выкидывании з автомобіля на ходу різноманітних предметів. Іноді в їх пустотливі рученята потрапляє змінне взуття… і вуа-ля! Чергова загадкова загадка, що лежить на дорозі тут як тут.

Тому наступного разу не хапайтеся за серце, коли побачите маленький кросівок посередині дороги. Це просто малолітня витівка.

Є й історії від дорослих, які теж викидали взуття прямо на дорогу. Навіщо? Деякі пояснення викликають посмішку. Таким чином деякі дружину намагалися розпрощатися з непонравившемся подарунком, нишком позбавляючись від однієї або відразу пари туфель. Хитрицы. А після приїзду додому зі сльозами на очах прибріхували другій половинці, що мовляв, їм так шкода про передчасну втрату взуття.

Інші втрачали взуття будучи під впливом алкоголю і через багатьох інших причин, яких існує величезна кількість і на останньому місці в цьому списку, слава Богу, стоїть те, що першим спадає на думку, мабуть, тут когось збили…

Чому на дорозі валяються черевики: Пояснення

Насправді тема черевик на вулиці значно ширше, ніж здається на перший погляд. Це взагалі постійний генератор консипорологических теорій. Скажімо, ті ж висять на проводах кросівки. Адже ви їх теж бачите?

Що вони там роблять? Одні кажуть, що їх вішають електрики щоб дроти не хиталися і не замикали між собою від вітру, інші стверджують, що це знак підліткових банд, що відзначає місце загибелі одного з їхніх членів, треті говорять про хуліганів, які кидають змінку своїх жертв на дроти. Ми ж впевнені лише в одному, істина десь поруч! Головне розібратися в проблемі.

Sincerely yours, British Scientists