Найбільший ключ у світі зробив Астон Мартін

377

Навіщо Aston Martin такий великий ключ відкривання дверей?

Автовиробники-локомотиви індустрії зробили зі звичайних ключів відкривання дверей цілий культ. Це тепер не просто засіб доступу всередину автомобіля, але модний аксесуар, гарна річ яку інкрустують діамантами і золотом, а також наворочений пульт дистанційного керування машини. Взяти хоча б ключик BMW, у нього тепер навіть екран управління є. Цей смартфон додається до машини.

Найбільший ключ у світі зробив Астон Мартін

Зліва ключ 2017 Aston Martin DB11. Праворуч ключ від звичайного авто

До недавнього часу я щиро вважав, що один з найбільш громіздких ключів у світі і є пульт управління BMW. Насправді це виявилося зовсім не так. Непропорційно і функціонально найбільший ключ зробив Aston Martin для свого крутого і елегантного купе DB11. Про це казус написав один із автомобільний блогер за кордоном.

Дивіться також: Що відбудеться, якщо викинути у вікно смарт-ключ безключового доступу в автомобіль

Подивіться на фотографію і здивуєтеся, масштаб ключика в чий функціонал входить ще декілька функцій-крім основної, закривання і відкривання дверей, просто вражає уяву. Старенька Nokia 6610 ненабагато більше ключа Aston Martin, але з неї можна було дзвонити. У ключа Астоне є така функція?

Найбільший ключ у світі зробив Астон Мартін

У загальному і цілому, неясний сенс створення такого гіганта. Може бути його неможливо втратити? Як каже автор замітки, йому не раз вдавалося виконати трюк з зникнення велетня, та так, що він і сам не знав куди пропав такий девайс примітний. Особливо засмутило автора випадок, коли з кишені джинс пульт впав між сидінням і тунелем. Дістати його виявилося непросто. Був би поменше, проблем було б менше.

Найбільший ключ у світі зробив Астон Мартін

Зверніть увагу на функціонал ключа у відео:

Вражає? Нас не здивував. Дивне і спірне рішення від виробника такого технологічного авто Aston Martin DB11 2017 року. Ось навіщо англійці зробили такий великий ключ? Є версії?