Краш-тести іграшок на швидкості 200 км/год

247

Що станеться з іграшкою при ударі на швидкості в 200 км/год? Відео

Краш-тести іграшок тривають. Пам’ятаєте з яким результатом пройшов краш-тест Porsche зроблений з конструктора Lego? Автомобіль красиво розлетівся на шматочки, що наочно показало чому справжні машини не роблять з подібності конструктора Лего. Це просто не безпечно.

Дивіться також: Подивіться на роботу мініатюрної коробки передач, зробленої з Лего

Але подивитися на жорсткі краш-тести іграшок все одно досить цікаво і потрібно для цього небагато: полігон, розгінна катапульта, камера сповільненої зйомки і звичайно ж зразок для дослідів. Як кажуть, такий експеримент може поставити кожен у своєму гаражі.

І так, швейцарська компанія Dynamic Test Center, яка отримала широку популярність завдяки тестуванню дивних і незвичайних рухомих колісних об’єктів, повертається з черговим комічним відеороликом. На цей раз, хлопці з DTC рознесли на шматки купу іграшкових машин, впечатав їх в стіну на швидкості 200 км/год, Як висловився один із спостерігачів серію краш-тестів наживо: “Скажімо так, не хотілося б бути тією Барбі, коли її кабріолет влітає в нерухому перешкоду на такій швидкості”.

Результати, як ви вже здогадалися фатальні для транспортних засобів і не важливо з чого вони зроблені з Лего або просто з пластикового корпусу, підсумком стане фонтан з тисяч дрібних пластмасових шматочків розлітаються в простір.

Аварія Lego моделі Ferrari Enzo виглядає особливо катастрофічною і ефектною.

P. S. Переглянув відео разів п’ять і хочеться ще. На це напевно можна дивитися вічно…