Lexus готує продажі нового lx до дня народження моделі

76

Офіційних термінів появи четвертого покоління lexus lx на російському ринку поки, на жаль, не називалося. Однак ризикнемо припустити, що прем’єра позашляховика трапиться до кінця 2021 року, а в продаж він надійде на початку 2022-го.

Згідно з інсайдерськими даними, новий lx отримає гібридну силову установку на основі бензинового v6, який в парі з електрорушком зможе видавати трохи менше 500 сил. Зрозуміло, не позбавлять споживачів і традиційних моторів. Трансмісія-десятидіапазонний гідромеханічний “автомат”.

Соплатформеннік недавно дебютував в росії toyota land cruiser 300 обзаведеться повністю оригінальним інтер’єром, крутий мультимедіа і цілим каскадом систем комфорту і безпеки. Очікується, що рядом функцій в автомобілі можна буде управляти дистанційно через смартфон. Втім, про специфікації і ціни для нашого ринку ми, ймовірно, дізнаємося зовсім скоро.

Варто додати, що lexus lx користується в росії стабільною популярністю — незалежно від версії і року випуску, володіючи найвищим індексом залишкової вартості в класі люксових suv — 82,77%.