Roush bronco r обійшовся без форсування мотора

90

Шанувальники моделі ford bronco чекають появи в 2022 році екстремального bronco raptor. Поки його немає, новими версіями радують як сам виробник (скажімо, створив гоночний пустельний bronco dr), так і тюнінг-ательє (останній приклад — проект soflo jeep stallion). Свою інтерпретацію відродженої легенди представила компанія roush. За $ 6750 (498 285 рублів) понад вартість исходника вона запропонувала пакет доопрацювань, що зачіпають прохідність, зовнішній вигляд, практичність і звук.

комплект годиться як для bronco з турбочетверкой 2.3 ecoboost (274 к.с., 420 н•м), так і для модифікацій з бітурбошестеркой 2.7 ecoboost (314 к. С., 542 н•м), з чотирма і двома дверима.

Ніяких величезних потужностей ательє не обіцяє, але дихання штатних двигунів запропоновано полегшити за рахунок повітряного фільтра підвищеної продуктивності і фільтра попереднього очищення. Вони встановлені так, щоб гарантувати подолання броду в 0,85 м, їх корпус забезпечений прозорим вікном для швидкої оцінки стану фільтруючого елемента. Доповнює їх глушник roush з нержавійки і чорний вихлопний патрубок з логотипом roush r. Цей знімний елемент дозволяє збільшити кут з’їзду під час вилазок на природу.

крім специфічної графіки на капоті, дверях і крилах, значків ательє, машина отримала 17-дюймові колеса, спроектовані для суворого бездоріжжя і пройшли випробування, «виходять за рамки стандартів загального вторинного ринку». У комплект входять п’ять коліс (включаючи запаску), але шини власникам доведеться купувати самим (наприклад, general grabber x3 lt315/70 r17).

Тут також є комплект для витягування (водонепроникний футляр з високоміцним тросом-ременем, сполучними ланками, ліхтариком і захисними рукавичками); сейф з кодовим замком для зберігання цінних речей, що встановлюється на передній консолі; міцні гумові килимки з глибокими канавками для обох рядів і багажника; заглушка roush для буксирувальної зчіпки. Набір забезпечений гарантією на три роки або 36 000 миль.