По вулиці в Орлі проїхав палаючий автобус: Відео

238

Пекельний автобус і незворушний водій, полум’я в Орлі

Абсурдна на перший погляд відео було опубліковано на багатьох автомобільних і близько автомобільних сайтах в Росії і за кордоном. У ньому міської автомобільної штовханині їде автобус всередині якого вирує відкрите полум’я. Найдивовижніше, автобус їде не сам по собі, за кермом знаходиться водій. З першого погляду відео справляє гнітюче, можна сказати пекельне враження. Стає не по собі, незрозуміло, навіщо так ризикувати життям? І чому водій транспортного засобу веде автобус немов нічого не відбувається?

Дивіться також: Чоловік потрапив під автобус, встав і пішов у бар

З інформації, яку ми дізналися у відкритих джерелах у мережі інтернет, стало відомо, що автобус загорівся в дорозі, про це нібито повідомило ГУ МНС РФ по Орловської області.

Як повідомляється, інцидент стався 3 листопада. Пасажирський автобус, охоплений полум’ям, їхав в центрі Орла, але водій не залишав салону до останнього, відводячи палаюче транспортний засіб на другорядну вулицю.

В цьому і полягало таку дивну поведінку людини, ведучого маршрутку за маршрутом №7, він просто робив все можливе щоб вогонь не перекинувся на інших учасників руху.

Відзначається, що полум’яний інцидент в автобусі в той момент, коли пасажирів на борту не було. Повівши машину від галасливої проїзній частині, водій викликав рятувальників і навіть, як розповідають деякі очевидці зміг самостійно збити полум’я до приїзду вогнеборців.