Нова жахлива рекламна кампанія Hyundai дивує і лякає

236

Нова відео реклама Hyundai: У чому сенс?

Подивившись новий рекламний ролик Hyundai, у вас може складеться відчуття, що його робило рекламне агентство, в якому працюють неадекватні неформальні люди. Ні звичайно, в рекламному агентстві ніхто не курить дурь і не вживає заборонені препарати. Але, тим не менш, в будь-якому випадку в головах рекламних креативників коїться щось неймовірне. Таке на здорову голову придумати було нереально.

Перш ніж ви подивіться це божевілля, просимо вас дивитися ролик на голодний шлунок на всякий випадок.

УВАГА!!! ВІДЕО ВИДАЛЕНО КОРИСТУВАЧЕМ YOUTUBE. ОРИГІНАЛ РОЛИКА МОЖНА ПОДИВИТИСЯ ТУТ.

Ну як? Вам хочеться запитати у компанії Hyundai, що це? Невже саме про такому ролику мріють люди? Якось не віриться, що фокус-групи зібрали інформацію про те, що потрібен подібний рекламний ролик. Щось не віриться.

Цікаво, а компанія Hyundai знає як взагалі просувати свої потужні спортивні автомобілі? Судячи з усього, вони забули, як це роблять інші компанії, які виробляють заряджені версії. Наприклад, можна було просто підглянути у компанії BMW, яка відмінно рекламує свою М3. Але те, що зробили корейці не лізе ні в які рамки.

Природно, більшість автолюбителів, подивившись ролик Hyundai, вважатиме цю рекламу кошмарної, яка не те що ніяк не змусить людей купити спортивні корейські автомобілі, але а також відіб’є всі бажання зв’язуватися з корейським брендом.

Нова жахлива рекламна кампанія Hyundai дивує і лякає
Нова жахлива рекламна кампанія Hyundai дивує і лякає
Нова жахлива рекламна кампанія Hyundai дивує і лякає