Рукодельник 80 левела зробив здвоєний нітро мотор

270

Відео: Як майстер зробив робочий нереальний мініатюрний двигун

Не називайте радіокеровані моделі автомобілів на нитрометаноловых калильных карбюраторних двигунах іграшками. Ви можете образити моделістів «хворіють» цим захоплюючим заняттям.

На жаль, в масовому продажі є тільки одноциліндрові моделі і якщо хочеться придбати двигун потужніший, так технічно складніше, потрібно буде купувати його або у умільців, або робити самостійно, якщо дозволяють можливості і знання.

Дивіться також: Абсолютний шедевр: неймовірний мініатюрний двигун V10

Прикладом створення двоциліндрового двигуна в масштабі 1/10 є це захоплюючій відео з англомовних країн.

Створив його хтось JohnnyQ90 на YouTube у нього є цілий канал, присвячений проектуванню, будівництву, лайфхакам і роботі з крихітними поршневими і газотурбінними двигунами. Раніше ми публікували один з його неординарних проектів, оригінальну дриль з нітро приводом. У своєму новому проекті він будує двоциліндрову установку з виходом на один приводний вал.

Начебто завдання звучить досить просто, з’єднати два однакових мініатюрних мотора в один. Але не поспішайте з висновками, насправді проект вимагає великих трудовитрат і багатоетапної роботи.

Джону довелося спроектувати і виготовити новий впуск, подвійні вихлопні труби і систему, що об’єднує два маховика двох моторів на один вихідний вал.

Якщо ви фанат токарної справи, точності і розрахунку, для вас відео вкрай бажано до перегляду.

Творити щось самому – прекрасне проведення часу і розвиваюче розвага. Краще хобі не придумаєш!