Renault kadjar нового покоління тестують на дорогах (фото)

59

Кросовер запозичить елементи дизайну у megane e-tech.

Renault kadjar наступного покоління знову помічений під час дорожніх тестів і тепер, крім екстер’єру моделі в об єктиви фотошпигунів потрапив і інтер’єр новинки. Новий французький позашляховик отримає ще більш спортивний зовнішній вигляд у порівнянні зі своїм попередником, у тому числі завдяки більш коротким обвісам.

Передня частина моделі буде мати більш сміливий дизайн зі світлодіодними фарами, розташованими більш високо і нагадують про megane e-tech. Фактично, новий kadjar запозичить ряд елементів дизайну у згаданого електрокара.

Салон прототипу приховує камуфляж, проте він не бажає розгледіти двохдверну компоновку, де поруч з цифровою панеллю приладів розташований вертикальний тачскрін інформаційно-розважальної системи. Стиль інтер’єру також перегукується з megane e-tech. Однак, ймовірно, перед нами дорожча модель, в той час як бюджетні комплектації матимуть монітори меншою розміром і з більшою низькою роздільною будівлею.

Крім того, на знімках салону можна розглянути механічну коробку передач. Очікується, що дебют нового kadjar відбудеться до кінця або на початку наступного року. Продажі в європі повинні початися в першому або іншому кварталі 2022 року. Зазначимо, що нинішнє покоління моделі було представлено в 2015 році. В основу позашляховика ляже платформа платформа cmf-c від нового qashqai.