Tesla cybertruck за 18 000 рублів: іграшкова копія пікапа з трьох тисяч деталей

64

Компанія mattel creations, що займається випуском іграшок, представила конструктор з набором деталей для складання моделі електричного пікапа tesla cybertruck. Дизайнери компанії відзначають, що намагалися зробити машинку якомога більше схожою на реальний екземпляр вантажівки. Судячи з фото, їм це вдалося.

До складу конструктора входить без малого 3 тисячі деталей. Зібрана на їх основі машинка може похвалитися не тільки достовірним незграбним кузовом, але і наявністю коліс і стекол.

Цікаво, що з одного боку скла на бічних віконцях модельки покриті тріщинами. Це зовсім не заводський брак, а відсилання до конфузу, який трапився безпосередньо на прем’єрі справжнього кібертрака.

Нагадаємо, що на спецзаході в дев’ятнадцятому році ілон маск вирішив продемонструвати стійкість представленого пікапа. Спочатку він вдарив двері шоу-кара кувалдою, а потім кинув в одне з його бічних вікон дві металеві кулі.

На жаль, нібито броньовані стекла машини такого випробування не витримали і пішли тріщинами. Подібний конфуз викликав спекотне обговорення в інтернеті.

Крім такої незвичайної особливості, мініатюрна модель пікапа від mattel має також двері, що відкриваються, а в салоні машинки можна побачити брендовану пляшку tesla, фірмовий кермо і екран-планшет мультимедійної системи.

У іграшкового кібертрака також відкидається кришка вантажної платформи і є регульована підвіска. Плюс моделька хизується декількома цікавими фішками, які»виявляться безпосередньо в процесі її складання”.

Повідомляється, що даний конструкторський набір компанія mattel випустить під дочірнім брендом mega. Його вартість складе 250 доларів (17 800 рублів за нинішнім курсом).