У штатах з молотка продають nissan skyline gt-r v-spec з японії: цінник не злітає

30

У сша на продаж виставили спорткар nissan skyline gt-r v-spec 1995 року. Цікаво, що в штатах машина виявилася лише в січні 2021 року — її привезли безпосередньо з японії.

В першу чергу дводверка примітна темно-фіолетовим забарвленням кузова «midnight purple» і наявністю аерокіта n1, до складу якого входять карбонова решітка радіатора, незвичайні корпуси дзеркал і заднє антикрило.

Зауважимо, що даний автомобіль також може похвалитися наявністю 18-дюймових коліс rays volk з покришками falken zenis fr510 розмірністю 275/35.

У салоні машини встановлені спортивні крісла recaro. Самі сидіння обтягнуті чорною шкірою, а на підлозі є килимки nismo. З іншого оснащення варто відзначити алюмінієві педалі, відеореєстратор, нове кермо і стереосистему kenwood.

У рух ніссан скайлайн гт-р ві-спек приводить 2,6-літровий шестициліндровий двигун з двома турбінами, який був проапгрейжен до специфікації s1 фахівцями nismo.

Останні встановили алюмінієвий радіатор greedy, іншу впускну систему, інтеркулер і нові турбіни. Спорткар отримав також колектори tomei і ряд інших компонентів.

Працює мотор в зв’язці з п’ятиступінчастою механікою і повнопривідною трансмісією. В наявності є спортивні гальма endless з шестипоршневими супортами спереду і чотирипоршневими ззаду. Плюс не можна не відзначити електроннорегулируемую підвіску tein.

Сам автомобіль продається в рамках онлайн-аукціону на порталі «bring a trailer». Машина має техаські номери і пробіг трохи більше 21 000 км. В даний момент за неї пропонують 57 500 доларів (4,4 млн рублів за нинішнім курсом).