Китайський уаз виявився фейком, але новий позашляховик все-таки буде!

43

Концерн great wall motor не планує випускати свій новий позашляховик tank 300 під іншими брендами.

У спільноті russian special vehicles ru it в facebook раніше з’явилися знімки позашляховика з гратами радіатора a’la уаз хантер і з логотипом уаза на запасному колесі на двері багажника. В даний момент цей пост вже видалений, так як не відповідає дійсності, про що заявили в російському представництві концерну great wall motor:

від імені тов «хавейл мотор рус» ми не підтверджуємо факт співпраці gwm з локальним російським виробником автомобілів для спільного виробництва моделей.

Цей автомобіль скоро з’явиться в росії, але продаватися буде тільки під брендом great wall. Збирати його будуть на тульському підприємстві. Оснащується tank 300 дволітровим бензиновим турбомотором потужністю 227 к.с. І 387 нм. Не виключено, що в росії, заради більш зручного для власників оподаткування, двигун дефорсируют. У парі з двигуном буде працювати 8-ступінчастий автомат zf. Привід у позашляховика буде повним.

За своїми габаритами great wall tank 300 можна порівняти з уазом патріотом. Що стосується вартості, то продаватися tank 300 може за ціною приблизно від 2 млн рублів або трохи дорожче. Для порівняння, уаз патріот коштує від 1 405 000 до 1 610 000 рублів.