В росію приїхав новий рамний позашляховик isuzu

29

компанія isuzu rus представляє в росії свій перший позашляховик isuzu mu-x, продажі якого стартують вже першого березня поточного року.

Позашляховик isuzu mu-x побудований на загальній платформі з пікапом isuzu d-max. Моторна лінійка буде обмежена лише одним агрегатом-трилітровим 190-сильним дизелем. У парі з двигуном працює автоматична 6-ступінчаста кпп aisin. За паспортом до сотні автомобіль здатний розігнатися за одинадцять секунд. Відзначимо, дизельний двигун здатний похвалитися значним крутним моментом в 450 н·м при 1600-2600 оборотах в хвилину. Обсяг бака-80 літрів. Новий позашляховик isuzu mu-x укомплектований системою повного приводу part-time з понижуючим рядом і можливістю примусового блокування заднього диференціала.

У максимальній комплектації позашляховик оснащений пакетом систем безпеки idas, мультимедійною системою з 9-дюймовим екраном, шкіряною оббивкою сидінь, електроприводом водійського сидіння в 8 напрямках, електроприводом дверей багажника, і передніми парктроніками. Присутній і великий набір систем безпеки, куди входять, наприклад, система моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз-контроль і система попередження про фронтальне зіткнення