Двері mercedes-benz порівняли з гільйотинами

29

Житель арізони, сша, подав до суду на компанію mercedes-benz з приводу некоректної роботи доводчиків дверей, через яку він позбувся пальця

В один прекрасний день власник розкішного gle 450 припаркувався біля торгового центру. Вийшовши з машини, він, розговорившись з перехожим, поклав руку на центральну стійку. Через сильний вітер двері машини стали закриватися. У якийсь момент спрацював доводчик через що чоловікові прищемило палець. Травма виявилася настільки серйозною, що лікарям довелося ампутувати фалангу.

Тепер багатостраждальний водій судиться з автовиробником. На його думку, mercedes не повинен встановлювати таке травматичне обладнання на свої машини, або в конструкції повинні бути передбачені якісь захисні засоби. Найцікавіше полягає в тому, що позивач пише про себе в такому ключі, ніби він втратив не палець, а руку цілком. У заяві зазначено, що він втратить понад півмільйона доларів річної зарплати, поки буде проходити реабілітацію. А найголовніше, що тепер йому доводиться в побуті покладатися на дружину, яка допомагає вмиватися і ходити в туалет. Це категорично не задовольняє гордого і незалежного чоловіка.