Названі кращі дешеві автомобілі з» автоматом ” на ринку україни

65

Якщо раніше автоматична коробка передач на автомобілі була символом того, що машина відноситься до преміум сегменту, то в сьогоднішніх реаліях, деякі машини на автоматі можуть бути дешевше, ніж така ж модель з механікою.

Bigmir розповів про найдешевші автомобілі з акпп, які можна купити в україні на сьогоднішній день. Розглядалися машини з пробігом в бюджеті до 5000 доларів. Якщо ж говорити про нові авто, то найдешевшим автомобілем з акпп в україні будуть ravon r2 і lada granta, які можна купити за ціною в районі 10-11 тис.доларів.

kia rio

У разі коли мова заходить про старі авто на автоматі, то відкриває наш топ kia rio другого покоління. Дорестайлінг 2005-2009 років можна взяти в хорошому стані в районі 5 тис.доларів. Рестайлінг другого покоління 2009-2011 обійдеться вже в 8 тисяч. Двигун на 1,4 літра видає 97 сил, чого більш, ніж достатньо для комфортної і впевненої їзди по місту. Витрата також відносно невеликий 8-8, 5 літрів в змішаному циклі. При регулярній заміні масла, 4-ступінчастий автомат проїжджає до 300 тисяч кілометрів.

nissan almera classic

В районі 5 тисяч доларів можна знайти цілком живий автомобіль. Даний автомобіль має надійний 1,6-літровий двигун, який працює в парі з практично невбиваною акпп jatco. Зовнішній вигляд автомобіля досить специфічний, але якщо вам потрібна робоча конячка на кожен день — це відмінний варіант.

chevrolet lacetti

При перегляді цього авто варто дивитися на машини 2007-2008 року випуску. Пізніші роки коштуватимуть на пару тисяч доларів більше, але конструктивно, машина залишатиметься такою ж. Ця модель з акпп доступна відразу з трьома моторами 1.4; 1.6; 1.8 літра. Автомат досить невибагливий і нормально «ходить» 250-300 тис. Км при регулярній заміні масла в 50-60 тис. Км.

hyundai getz

У нашому бюджеті можна розглядати машини 2007-2010 років. Незважаючи на компактність даного авто при першому огляді, його салон виявляється неймовірно просторим, як для такого малюка. Головний мінус цього авто-нестійкий до корозії кузов, за яким потрібно постійно стежити. Автомобіль можна знайти як з двигунами 1,4, так і з двигунами 1.6 літра. Коробка тут представлена 4-ступінчастим автоматом, який можна знайти на kia rio 2-го покоління.

ford fusion

Не варто плутати європейський і американський fusion. Так, в нашому рейтингу ми говоримо про авто 2008-2010 року в кузові хетчбек. Дане авто має підвищений кліренс в порівнянні з однокласниками, що буде плюсом для тих, хто бере авто щоб час від часу виїжджати на дачу. Мотор на 1.6 літра не має ніяких особливих проблем в разі, якщо ви заправляєте його якісним 95-бензином. Коробка, як і будь-який автомат, не любить важких причепів і довгих пробуксовок на бездоріжжі.

nissan note

Даний автомобіль ми також можемо розглядати 2007-2008 року випуску. Даний автомобіль не проблема купити на вторинці через досить спірного зовнішнього вигляду. Двигун досить невибагливий і перетравлює 92-ий бензин. Дане авто, як і nissan almera, має 4-ступінчастий автомат від компанії jatco.

nissan tiida

Ще один японець в нашому списку, тільки вже в більш звичному кузові. На тлі конкурентів автомобіль виділяється приємним зовнішнім виглядом і досить якісними матеріалами обробки салону. Мотор і коробка в автомобілі рівно такі ж, як і на nissan note.

opel corsa d

Цей невеликий автомобільчик більше популярний серед дівчат, хоча чисто зовні, автомобіль максимально універсальний. Двигун автомобіля без проблем проїжджає 300 тис. Кілометрів, як і коробка aisin.

suzuki swift

Цей маленький автомобільчик стане відмінним рішенням для жителів міста. Незважаючи на те, що модель вийшла на ринок в 2007-2008 роках, дизайн автомобіля досі не втрачає своєї актуальності, що стане для багатьох великим плюсом.

скільки коштує найдешевша машина на автоматі в україні

Поняття найдешевшого автомобіля на автоматі дуже умовно і жоден автоексперт не зможе точно назвати марку і модель такого автомобіля. У будь-якому бюджеті від 1000 до 100 000 доларів можна знайти найдешевший варіант з ідеально працюючою (враховуючи всі супутні фактори) акпп. Якщо ж говорити про реальні пропозиції на ринку, то на момент написання статті, найдешевшим авто на ринку з автоматом в україні є mazda 323 1986 року, за яку власник хоче 650 доларів.

Також бонусом ми розповімо про досить складному при пошуку, але дуже бажаному варіанті авто з акпп — skoda octavia tour. Сьогодні, після хвилі пільгового розмитнення в україні можна знайти безліч пропозицій про продаж даного авто, але дійсно гідних варіантів все одно буде відносно мало. Ще менше буде варіантів з двигуном 1,6 і акпп.