Як виправити невелику вмятину на ребрі бампера автомобіля

302

Ось як можна прибрати вм’ятину на бампері в незручному місці.

Ларрі Косилла є відомим відео блогером в зарубіжному інтернеті. Він став відомий завдяки своїй неперевершеній увазі до деталей. В результаті йому довіряють наводити марафет навіть над самими дорогими екзотичними суперкарами. Ось черговий лайфхак від цього блогера і майстри.

Всі ми боїмося пошкодити свій автомобіль. Але коли приходить біда починається головний біль з його відновленням. На щастя, легкі пошкодження кузова досить легко усунути. Навіть вм’ятини на бампері виправити досить просто. Але якщо тільки бампер пошкодився не на ребрі. А що робити, якщо все-таки бампер має невелику вм’ятину (або інше пошкодження), яка заходить на ребро?

Так, треба визнати, що це найгірше пошкодження бампера, який не дасть можливість відновити бампер до заводського увазі. Чи все-таки можливо прибрати невелике ушкодження?

Як виправити невелику вмятину на ребрі бампера автомобіля

Ви не повірите, але у Косиллы є кілька варіантів вирішення цієї проблеми. По-перше, є спеціальна плівка, що має забарвлення в колір кузова, з допомогою якої ви можете заклеїти скол, вм’ятину і інші пошкодження бампера.

Також можливий ремонт більш традиційним методом за допомогою підготовки поверхні і фарбування класичної автомобільною фарбою.

Ось вам докладний відео ролик, в якому блогер детально розповідає, як можна самостійно прибрати пошкодження бампера.

Правда не думайте, що це швидко і просто. Адже ролик зняв людина, до якої звертаються, коли хочуть, щоб автомобіль засяяв так як ніби тільки що машина вийшла з заводу. Природно, це можливо тільки в результаті кропіткої роботи.

Готуйтеся відео займає більше 16 хвилин. Але тим, кому дійсно цікаво дізнатися, як усунути пошкодження бампера, повернувши йому заводський вигляд, варто подивитися цей ролик.