Китайці придумали як стилізувати mercedes e-class під maybach: всього за 110 000 руб

67

Китайці розробили для mercedes-benz e-class недорогий тюнінг-кіт, що дозволяє зробити вихідний седан схожим на розкішний mercedes-maybach s 650 x222.

Даний пакет доопрацювань доступний всім бажаючим на порталі alibaba: в залежності від конфігурації його вартість варіюється від 1 000 до 1 500 доларів (від 72 000 до 110 000 рублів за нинішнім курсом).

За замовчуванням в набір входять інші бампери, решітка радіатора, насадки на випускні патрубки і, звичайно ж, шильдики. Всі ці компоненти розроблені для довгобазного e-class l, який продається на азіатських ринках.

Зауважимо, що конкретно на фото зображений доопрацьований mercedes-benz e 220d, який якраз має китайський обвіс. Автомобіль відобразили на одній із заправок індійського міста фарідабад.

Крім тюнінг-кита з алібаба, власник даної машини також подбав про двоколірному забарвленні кузова, яка знайома по автомобілях марки майбах. На капоті, стійках кузова і кришці багажника красуються логотипи преміум-бренду, при цьому на передніх крилах авто є шильдики v12.

Для досягнення максимальної схожості з розкішним s 650 власник даного седана додатково замінив фари і встановив нові колісні диски, схожі на ті, що покладаються преміальним німецьким машинам. У скільки йому обійшлися дані компоненти – не уточнюється.

При цьому відомо, що при бажанні китайський обвіс може бути встановлений на будь дорестайлінговий mercedes e-class w213, але найкраще він виглядає саме на свіжих довгобазних седанах, що мають додаткові віконця в задніх стійках.