Автосалон в Детройті 2018

253

Новини про новинки з 2018 Detroit Auto Show

Kia Forte, BMW X2, RAM 1500, Ford Mustang Bullitt, Mercedes G-Class, VW Jetta, Chevrolet Silverado і Mercedes-AMG CLS 53 – що об’єднує ці автомобілі? Всі вони стали зірками NAIAS 2018! Автосалон в Детройті 2018 року показав все, що приховано!

Північноамериканський автосалон (коротко NAIAS) в Детройті. Перший місяць нового року за традицією не може обійтися без автосалону. На головній Північноамериканської виставці першої половини року такі американські виробники, як Chevrolet, Dodge, Ford, Cadillac, Lincoln і GM традиційно демонструють свої найважливіші новинки автомобілів. Діапазон пропонованих автоновинок варіюється від лімузинів, спортивних автомобілів і позашляховиків до типових американських пікапів. І, звичайно ж, європейські та азіатські виробники в Детройті хочуть почати новий рік з демонстрації чогось особливого, цікавого і важливого.

Отже, на автовиставці в Детройті аж до 28 січня будуть представлені найважливіші автомобільні новинки нового року. Ось найважливіші з них:

Kia Forte

Автосалон в Детройті 2018

Зменшена копія Kia Stinger. На автосалоні показано третє покоління седана Kia Forte. Компактна четырехдверка буде продаватися на ринку США з 2018-2019 року. Європейським покупцям цю модель навряд чи вдасться побачити на вулицях своїх міст.

Спереду автомобіль має значну схожість з новим cee’d, профілем даху модель дуже сильно схожий на Stinger. Kia обіцяє більше комфорту, меншу витрату палива і більш сучасні системи допомоги водієві.

Компактна модель буде доступна в трьох комплектаціях, що відрізняються один від одного змінами в салоні, обвісом і, звичайно ж, технологічними даними.

BMW X2

Автосалон в Детройті 2018

Зайнявши нішу між «Іксами», нова модель була зроблена на базі невеликого і скромного X1, але виявилася коротше і нижче свого фірмового аналога X3. X2 володіє унікальним стилем, що робить його схожим на великий хетчбек, а не на традиційний кросовер.

Моделі початкового рівня оснащені тканинною оббивкою, сріблястою темною обробкою і контрастною строчкою. Комплектації багатший можна відрізнити по великій кількості шкіри і хромованих вставок в салоні і унікальному обважування.

Офіційно представлений кросовер BMW X2

Hyundai Veloster

Автосалон в Детройті 2018

2019 Hyundai Veloster також приїхав на Detroit Auto Show. Трохи більш агресивна зовнішність, трохи більше потужності і технологічних рішень.

Редизайн торкнувся в основному зовнішність новинки. Корейська модель ще на пару кроків наблизилася до німецьким моделям кшталт BMW 3-Series і Audi A4.

RAM 1500

Автосалон в Детройті 2018

Новий модельний рік для RAM 1500 починається дуже позитивно: пікап став однією із зірок в Детройті. Тепер він легше, тихіше і економніше. Решітка була перероблена, в неї вбудовані фари і великий, що кидається в очі, фірмовий логотип.

RAM залишився вірний традиції: 3,6-літровий двигун Pentastar V6 або 5,7-літровий HEMI-V8, як і раніше, чекають власників під капотом, пропонуючи масу крутного моменту і велику потужність.

На новинці встановлена активна аеродинамічна ходова, для зниження аеродинамічного опору вона може зменшитися на дев’ять відсотків від номінального кліренсу.

Volkswagen Jetta

Автосалон в Детройті 2018

Volkswagen привіз в Детройт новинку, без перебільшення, зробила ім’я компанії в останні 20 років. Всі ми знаємо цей седан на ім’я Jetta.

Нова Jetta заснована на платформі MQB. Нова платформа, так що відмінно зарекомендувала себе в інших моделях автоконцерну Volkswagen, була застосована і на компактному седані не випадково. З нею кузов четирехдверка став легше, жорсткіше і просторіше.

Довжина седана – 4.702 мм, ширина – 1.799 мм, висота – 1.459 мм, розмір колісної бази відповідає 2.686 мм.

Під капотом стоїть 1.4 літровий турбомотор в 148 л. с. і 250 Нм крутного моменту. Не особливо видатний, але досить чуйний для комфортного пересування в сучасному потоці.

Фольксваген показав нову модель Джетта 2019 року: Топ-5 фактів

Toyota Avalon

Автосалон в Детройті 2018

На NAIAS 2018 Toyota представляє п’яте покоління Avalon. Зовні седан наблизився до більш бюджетної Camry.

Передні фари звузилися і загострилися, повітрозабірники стали більше, розширився нижній «фартух» аеродинамічного обважування.

Новий Avalon, як і Camry, побудований на платформі Toyota New Global Architecture. Вибір моторів, як і раніше, не дивує різноманітністю: 3,5-літровий V6 і гібридні варіанти з чотирициліндровими ДВС. Покращено безпеку і комфорт.

Infiniti Q Inspiration

Автосалон в Детройті 2018

Трохи абстракціонізму від Infiniti. Приємний зовні і внутрішньо складний седан майбутнього. Принаймні, так його бачить японський автовиробник.

Mercedes-AMG

Автосалон в Детройті 2018

Перший гібридний AMG в історії! Про нього ми писали в сьогоднішньому ранковому матеріалі: Mercedes створив першу модель AMG з гібридним двигуном.

Автосалон в Детройті 2018

Це неймовірне відкриття, про яку варто знати. 3.0-літровий шестициліндровий мотор на 435 к. с. поєднується з невеликим електродвигуном на 22 л. с. В результаті загальна вихідна потужність системи відповідає 457 кінським силам.

Модель доступна в трьох кузовах: седан, купе і кабріолет.

Одночасно з CLS 53 Mercedes привіз E-Class Coupe і модель кабріолет, вперше доступний в якості повноцінної AMG-версії.

Ford F-150

Автосалон в Детройті 2018

Також вперше в історії на F-150 був встановлений дизельний мотор.

V6 на 253 к. с. і 597 Нм крутного моменту. Тягнути цей вантажівка буде явно краще. Тепер можна возити з собою причіп масою до 5 тонн.

Новий двигун буде видавати максимальний крутний момент вже при 1.750 об/хв. стандартна Коробка: 10-ступінчаста автоматична. Щоб зробити пікап ще економічніше, на нього буде встановлюватися так не улюблена водіями система Start/Stop.

Lexus LF-1 (концепт)

Автосалон в Детройті 2018

Lexus планує випустити на ринок новий розкішний позашляховик LF-1. Поки це тільки начерки під назвою LF-1 Limitless Concept, але японці обіцяють запустити прототип в серію в найближчі роки.

Lexus показав божевільний концепт кросовера: LF-1 Limitless Concept

Ford Mustang

Автосалон в Детройті 2018

Форд святкує 50-річчя культового фільму «Булліт». До події була зроблена сучасна інтерпретація темно-зеленого Мустанга, який у фільмі 1968 року брав участь в одній з найвідоміших погонь в історії кіно.

Mustang Bullitt – це лімітована спецсерія, яка буде носити виключно темно-зелену з чорною смугою ліврею. Під капотом знаходиться відомий своїми можливостями 5,0-літровий V8, який здатний розвинути, принаймні, 481 к. с. Дані надані компанією Форд.

Початок продажів на ринку США – літо 2018.

Mercedes G-Class

Автосалон в Детройті 2018

Через 35 років Mercedes перевидає G-Class. Модель залишилася зовні дуже схожа на попередника, але все ж вона сильно від нього відрізняється.

Детальніше про нього ви можете прочитати в наших матеріалах:

Все, що ви хочете знати про новий Mercedes-Benz G-Class 2019 року

Що означає оснащення Gelendewagen передній багатоважільною незалежною підвіскою?

2018 Mercedes-Benz G-класу: Друге покоління вже скоро

Mercedes розкрив інтер’єр нового позашляховика G-класу 2019 року

Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?

2018 Mercedes G-Class продовжує проходити тестування [Фото, відео]

Volkswagen Passat GT

Автосалон в Детройті 2018

На автосалоні в Лос-Анджелесі 2016 року Volkswagen показав дослідження Passat GT. Майже два роки потому серійна версія спортивного Passat приїхала на Детройтське автошоу. Американці зможуть замовити Passat GT в чотирьох різних кольорах (чорний, білий, сірий і чорний). Світлодіодні фари є частиною заводської комплектації, також на модель встановлюються спортивний обвіс, спойлер та логотипи GT.

Для збільшення продуктивності під капот встановлений 3,6-літровий двигун VR6, який забезпечує 284 к. с. і 350 Ньютон-метрів крутного моменту. Перемикання проводяться за допомогою шестиступінчастою КПП DSG.

Обмежена серія Passat GT буде коштувати як мінімум 23.850 євро. Дивно, але модель не буде продаватися в Німеччині.

Honda Insight

Автосалон в Детройті 2018

Honda показала прототип своєї майбутньої моделі Insight. По суті, це прямий конкурент Toyota Prius. Новий гібридний седан розроблений для роботи з фірмовою гібридною системою Honda, в яку увійшли два електродвигуна, що робить модель ще більш ефективною.

Honda розповіла, що середня витрата палива складе приблизно 4,7 літра. Цікаво, цей витрата був досягнутий в стерильних лабораторних умовах або на вулицях міста?

Audi A7

Автосалон в Детройті 2018

У Детройті показана нова Audi A7. Це дебют новинки в США. Докладніше в матеріалах про новинку з Інгольштадта:

Представлений новий седан 2019 Audi A7 Sportback

Audi A7 2019 та 2017 року: Порівняння пліч-о-пліч

Стильний, спортивний 2019 Audi A7 Sportback з’явиться на Детройті: Фото

Нове чотиридверне купе буде поставлятися за океан з турбованим 355-сильним 3.0-літровим TFSI V6, який працює в парі з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням S-Tronic і системою повного приводу Quattro. Більш потужні силові агрегати будуть доступні в майбутньому, в тому числі в плагін-гібридних версій.

Chevrolet Silverado

Автосалон в Детройті 2018

Рестайлінгова версія пікапа Chevrolet Silverado була представлена в США напередодні Detroit Auto Show. Модель отримала нову оптику, нову фальшрешетку радіатора і показала кілька більш прогресивно-агресивну зовнішність. І цей стилістичний маневр абсолютно не випадковий.

В основному оновлений дизайн, і приурочені це обновки до 100-річчя народження пікапів в Штатах.

Втім, Chevrolet обіцяє, що їх вантажівка стане краще у всіх значимих напрямках розвитку.

З більш глибоких змін. Пікап використовує в своїй конструкції високосортні сплави і високоміцну сталь для багажного відділення. Нові матеріали роблять Silverado ті тільки міцніше, але і легше.

BMW i8

Автосалон в Детройті 2018

BMW оновила гібридну модель i8 і зробила з неї родстер. Плагін-гібридна трансмісія, розміщена в алюмінієвому шасі з карбоновим кокпітом, батарея більш високої ємності і гібридна трансмісія більшої потужності.

1,5-літровий турбований трициліндровий двигун тепер виробляє 231 к. с. Електромотор також став потужнішим: плюс 12 коней і 141 л. с.

Майже 400 л. с. гібридної установки дозволяють купе розганятися до 100 км/год всього за 4.2 секунди. Що ще потрібно знати про цю гібридної обновці?