Рендеринг фото першого позашляховика Lamborghini Urus

262

Lamborghini Urus, рендеринг фото без купюр

Тижня не минуло після того як Lamborghini «випадково» показало в мережі фотографію свого першого кросовера, а відомий в автомобільних колах художник під ніком X-Tomi Design вже зробив якісне і красиве рендеринг фото, надавши своє бачення новинки, яку італійський виробник гіперкарів не може показати ось вже більше шести років, за умови, що модель недавно пішла у виробництво і в наступному році її почнуть продавати в дилерських центрах.

Як очікувалося, новинка вийшла дуже схожою на власний концепт-кар. Форма, стиль і загальні риси присутні в повній мірі як на концепті 2012, так і на серійній моделі 2018 року. Різниця видна лише в деталях, але вони скоріше не псують новий кросовер, а навпаки, роблять його цікавішим.

У передній частині Urus отримає фари складної форми і не менш складного технічного змісту. Модифіковані передня решітка і бампер порівняно з тим, що ми бачили на концепції італійського позашляховика до цього.

Збоку автомобіль на рендеринг фотографії також відрізняється в тих чи інших деталях. Найбільш явними відмінностями є по-іншому штамповані двері і розвинені пороги в нижній частині, різко переходять у скульптурно вылепленную нижню частину дверей. В іншому все як і раніше, великі колісні арки, вузькі бічні вікна. Співвідношення і спадкоємність двох варіантів простежується явна.

Рендеринг фото першого позашляховика Lamborghini Urus

Довгоочікуваний Lamborghini Urus буде показано 4 грудня. 4,0-літровий двигун V8 з двома турбінами потужністю 650 л. с. і 850 Нм крутного моменту. В майбутньому модель отримає плагін-гібридну установку з мотором V6.