Чому на автосалоні в Женеві буде менше дівчат

242

На Женевському автосалоні буде набагато менше фотомоделей.

Один з найпрестижніших автосалонів у світі відкриє свої двері через кілька днів. За даними Bloomberg, в цьому році на Женевському автошоу буде менше фотомоделей, які традиційно представляють автоновинки.

Нагадаємо, що це буде 88-й автосалон в Женеві, який проводиться з 1905 року. Очікується, що автошоу відвідає понад 700 000 осіб. На автосалоні буде представлено 900 нових автомобілів. На жаль, поряд з багатьма автомобілями ми тепер не побачимо те, до чого звикли: красивих жінок на високих підборах у коротких спідницях, які традиційно були учасниками виставки.

У цьому році від просування автомобілів з допомогою фотомоделей у відвертих вбраннях вирішили відмовитися наступні компанії: Nissan, Ssangyong, Lexus, Fiat Chrysler Automobiles, PSA Group, Renault SA, Pirelli і Lamborghini.

Чому на автосалоні в Женеві буде менше дівчат

Як повідомляє Bloomberg, більшість цих компаній планують використовувати в Женеві професійних консультантів, які спеціально для цього були навчені. До речі, серед консультантів також будуть і представниці слабкої статі, але в більш скромній одязі.

Представник виставки заявив, що це самоинициатива деяких автомобільних компаній. Тому інші автобренди вільні самі вирішувати, чи використовувати їм на стендах професійних дівчат-фотомоделей.

За інформацією Bloomberg, в цьому році в Женеві автомобілі корейської компанії Ssangyong Motor Co. замість дівчат у коротких сукнях і чорних коротких спідницях будуть рекламувати дівчата в спортивних костюмах.

Дивіться також: Виставка CES-2017: Огляд всіх найголовніших новинок

На думку багатьох автомобільних компаній, використовувати більш суворих дівчат-консультантів замість фотомоделей в зухвалому одязі і макіяжі необхідно, щоб зламати стереотипи про те, що головним фокусом на автосалонах є чоловіки. Таким чином, вже давно склалася думка, що автомобілі призначені в першу чергу для чоловічої аудиторії.

Чому на автосалоні в Женеві буде менше дівчат

Для виробників в сучасному світі це неприйнятно, оскільки жінки в наші дні беруть на себе основну роль у всіх сферах нашого життя, стаючи незалежними.

В підсумку сьогодні жінки стали самостійно приймати рішення про покупку нового авто, не радячись з чоловіками.

Чому на автосалоні в Женеві буде менше дівчат

На жаль, за даними статистики, за підсумками багатьох автосалонів, проведених в минулі роки, автовиробники зрозуміли, що фотомоделі відлякують потенційних клієнтів жіночої статі.