Ось що відбувається з автомобільною гумою при мінус 50: Відео

295

Мінус 50 градусів Цельсія, шини у порохно!

Автомобільні покришки при тривалій температурі нижче 50 градусів Цельсія перетворюються по своїм фізичним властивостям навіть не скло, а в саму натуральну папір!

Відео про те, що відбувається з технікою в суворих кліматичних умовах Півночі не потребують коментарів. Але, щоб зацікавити читачів, скажімо пару слів.

Те, на що людина в валянках настає у першу чергу, розламуючи з вигляду пластикову деталь на шматки, ні що інше як противопрокольный фліппер, захищає камеру колеса від пошкоджень ободом або продуктами зносу шини. Він зроблений з гуми, але на морозі нижче мінус 50 градусів, ламається немов пластик або тонке скло.

Дивіться також: Мерседес запатентував систему охолодження покришок

Другим номером йде камера колеса вантажного автомобіля. «Ламається як макарони», дотепно підмітив за кадром учасник екстремального експерименту.

P. S. На початку запису говориться, що сталася поломка колеса. Тобто люди на вулиці, при мінус 50 градусів Цельсія разбортировали колесо від вантажівки! У нас одних виникли питання: «Як вони ЦЕ зробили?! І з чого «виткані» самі ці ЛЮДИ?!» Техніка розсипається в порох з-за екстремального морозу, а вони її спокійненько лагодять прям на вулиці, та ще й відео знімають! Вперше таке бачимо…

P. P. S. Ванкор — вахтовий селище, створений для розробки Ванкорського нафтогазового родовища, що знаходиться на півночі Красноярського краю.