Краща автомобільна реклама 2018 року Суперкубка Америки

289

Топ кращих автомобільних роликів Super Bowl-2018.

Пропонуємо вам після закінчення Суперкубка з американського футболу в США подивитися кращу автомобільну рекламу, яка була знята спеціально з нагоди чергового розіграшу Super Bowl-2018 в минулу неділю.

Нагадаємо, що щорічно в кожну першу неділю лютого величезна кількість американців застигають перед екранами телевізорів і моніторів, щоб стати свідками головної гри сезону – розіграшу Суперкубка Національної футбольної ліги США (Super Bowl).

Краща автомобільна реклама 2018 року Суперкубка Америки

В цьому році це перше неділю випало на 5 лютого. Природно, цей день став найбажанішим для великих світових компаній, які вкладають в це подія мільйони доларів. Особливо це стосується автовиробників. Адже, згідно з дослідженнями, показ реклами під час проведення головного матчу року збільшує продажі компанії в кілька разів.

Краща автомобільна реклама 2018 року Суперкубка Америки

До речі, автомобільні компанії традиційно вкладають величезні гроші в рекламу для Суперкубка. За деякими даними, з автомобільними компаніями по вкладеннях у рекламу не можуть зрівнятися навіть виробники пива.

Знаєте, скільки приблизно коштує 30-секундый ролик, показаний під час матчу? Майже 4 млн доларів. Але ця сума не лякає автовиробників, які кожен рік тільки нарощують свої вкладення в відеорекламу, приурочену до Super Bowl.

Краща автомобільна реклама 2018 року Суперкубка Америки

Традиційно до Суперкубку готують рекламу для трансляції в прямому ефірі багато автобренди. Але не кожна реклама вражає і заслуговує уваги. Проте є і винятки. Мова йде про рекламних роликах, які цікаві і зовсім не схожі на типові нав’язувані форми реклами. Варто визнати, що деяка автомобільна реклама за своїм масштабом можна порівняти з короткометражними дорогими фільмами.

Ось ТОП кращої реклами, показаної на Super Bowl-2018 в минулу неділю.

Hyundai

Рекламне агентство Innocean USA

У цьому відео бренд підкреслить свою ініціативу Hyundai Hope on Wheels, яка спрямована на пошук ліків від раку у дітей. Автовиробник каже, що оголошення буде дивувати і дякувати мільйони людей, які внесли свій внесок у боротьбу з педіатричним рак».

Jeep

Рекламне агентство FCB Chicago

Jeep показав креативну рекламу оновленого Cherokee

Jeep

Рекламне агентство DDB Chicago

Ще цікава реклама нового позашляховика Jeep Wrangler JL в стилі «Парку Юрського періоду».

Jeep

Рекламне агентство Arnold Worldwide

Ще одна реклама Jeep Wrangler, показана в неділю сотням мільйонів американців.

Kia

Рекламне агентство David & Goliath

Компанія Kia повертається до своєї стратегії залучення знаменитостей у своїй рекламі автомобілів. У підсумку під час Суперкубка Kia крутила рекламу Stinger, в якій знявся рок-музикант групи Aerosmith Стівен Тайлер.

Lexus

Рекламне агентство Walton Isaacson

Лексус приурочив до Суперкубку цікаву художню рекламу LS 500 F SPORT і LC 500 з героєм Marvel «Чорна пантера».

Ram

Рекламне агентство Goodby, Silverstein & Partners

Цікавий відеоролик підготувала компанія Ram в гуморний формі, представивши новий RAM 1500. Одні костюми ісландських вікінгів чого тільки варті, не кажучи про приголомшливою художньою постановці реклами.

Ram

Рекламне агентство Highdive

Ще одна реклама позашляховика-пікапа Ram. На цей раз все в більш реалістичному життєвому стилі.

Toyota

Рекламне агентство Saatchi & Saatchi in the U. S. and Dentsu in Tokyo

Цікава реклама Тойоти. Цей ролик показує, як спорт може сприяти єдності між людьми різного походження та релігій.

Toyota

Рекламне агентство Saatchi & Saatchi in the U. S. and Dentsu in Tokyo

Реклама бренда Тойота, присвячена Зимовим Олімпійським іграм у Кореї.