” урал «показав нові позашляховики

92

На форумі» армія “минулому в підмосковній кубинці аз” урал ” презентував нове автомобілів з колісними формулами 4х4 і 6х6, спеціалізовану техніку, а також важкий тягач, призначений для транспортування автопоїздів масою до 76 тонн.

У числі перспективних концептів «урал» представив автомобіль з колісною формулою 4х4, створений в рамках «проекту 80». Машина відрізняється від моделей, які завод випускає в даний момент, своєю універсальністю. Автомобіль спроектований за модульним принципом і може оснащуватися різними варіантами двигунів, трансмісії, в т. Ч. Автоматичної. Головна відмінність від автомобілів колишніх років-можливість комплектування різними типами кабін. При цьому габарити і монтажні можливості автомобіля дозволяють розглядати його як авіадесантіруемое тз.

Крім того в експозиції була представлена спеціалізована вантажівка «урал-432009-73» з колісною формулою 6х6. На відміну від свого відомого побратима з однооб’ємним кузовом, цей всюдихід має можливість установки різних функціональних модулів на бортовій платформі. Він може використовуватися для перевезення пасажирів і вантажів, а також їх захисту від багатьох вражаючих факторів. На додаток до вже відомих важких автомобілів автозавод представив новинку, сідельний тягач, розроблений в рамках розширення сімейства «урал-63706» (колісна формула 6х6), призначений для буксирування спеціальних транспортних напівпричепів. Автомобіль нового сімейства “мотовоз-м” був представлений з модернізованою каркасно-панельною кабіною.

В рамках диверсифікації також представлені зразки спецтехніки на шасі “урал некст”: вахтовий автобус “урал-3255-5013-71” для транспортування підрозділів росгвардії, автомобіль-самоскид “урал-55571-5121-72” для перевезення навалювальних і насипних вантажів в умовах промислового і цивільного будівництва, а також пожежна автоцистерна ац 5.0-40 виробництва варгашинського заводу протипожежного та спеціального обладнання.