Subaru forester wilderness відзначився ліфтованою підвіскою

68

Оновлений кросовер subaru forester вийшов на американський ринок з ціною від $25 195 (1,84 млн рублів), проте цікавіше, що разом з поданням в північній америці машини 2022 модельного року була показана нова версія з поліпшеною позашляхової підготовкою — forester wilderness (від $32 820, 2,4 млн рублів). Таким чином, виконано план, і доопрацьований forester приєднався до раніше показаного побратима на ім’я outback wilderness.

Зовні wilderness відрізняється повністю чорною решіткою радіатора з іншим малюнком, матово-чорними 17-дюймовими легкосплавними дисками, більш великими розширювачами колісних арок і іншим переднім бампером з більш розвиненим захистом знизу, оригінальними протитуманками у вигляді шестикутних сот, матово-чорною антибліковою наклейкою на капоті.

Ключова відмінність версії wilderness від звичайного форестера — підвіска і шини. Довші пружини і довгохідні амортизатори дозволили збільшити кліренс з вихідних 221 до 234 мм (дані для сша). Шини ж обрані більш зубасті-yokohama geolandar a / t. Ще на даху з’явився багажник сходового типу з вантажопідйомністю в 100 кг в русі і 363 кг на стоянці (можна поставити намет).

салон отримав сидіння з водостійкою оббивкою startex і систему перемикання позашляхових режимів x-mode в базовому оснащенні.

По решті обладнання wilderness повторює комплектацію premium (водійське крісло з п’ятьма електричними регулюваннями, обігрів передніх сидінь, дзеркал і зони спокою склоочисників, люк з приводом). У вигляді опції запропонований єдиний пакет обладнання ($1850, 135 438 рублів), що включає медіацентр subaru starlink з навігацією і восьмидюймовим дисплеєм, преміальну аудіосистему harman kardon і електропривод п’ятої двері.