Відео: у гаражі виявили 32-річний мотоцикл «дніпро» в ідеальному стані і з мінімальним пробігом

61

Мотоцикл мт «дніпро-11» зійшов з конвеєра в 1984 році. Культовий байк з коляскою випускали аж до припинення роботи київського мотозаводу, яке відбулося в 2006 році. За 22 роки виробництва модель стала наймасовішим важким мотоциклом на пострадянському просторі. Габарити мт» дніпро-11 ” становили 2 500 міліметрів у довжину при 1700 міліметровій ширині. Мотоцикл обладнали передньою пружинно-гідравлічною підвіскою і задньою системою маятникового типу.

В рух 335-кілограмовий байк приводив 650-кубовий двоциліндровий мотор потужністю 38 кінських сил. Агрегат комплектували чотириступінчастою трансмісією із задньою передачею, яка істотно впливала на маневреність моделі. Максимальна швидкість мотоцикла становила 125 кілометрів на годину. Крім того, байк отримав 19-дюймові багатоспицеві колісні диски, нову приладову панель, а також суцільне сидіння і інше розташування замка запалювання.

1 / 14

Мотоцикл мт – 11 “дніпро”

Фото: roma-urraco / drive2.ru

Першим власником представленого примірника був близький друг юрія нікуліна. За роки експлуатації чоловік практично не їздив на мотоциклі, тому більшу частину часу байк провів у теплому гаражі. Через 32 роки мт «дніпро-11» знаходиться у відмінному стані. Пробіг складає всього 811 кілометрів.

На початку жовтня roma urraco показав на своєму youtube-каналі новий яскраво-зелений мотоцикл восход-3м-01. За свою 30-річну історію байк так і не покинув транспортувальний ящик.