Чому більше не роблять таких міцних автомобілів? у гродно vw passat b3 зачепив сусідній авто і поїхав без подряпини

78

Тепер зрозуміло, за що ми всі так любимо vw passat b3. Один такий недавно в гродно “бортанул” сусіда по смузі і без єдиної вм’ятини поїхав далі. Навіть фарба не потерлася. Ну хіба може сучасний автомобіль дозволити собі таку витівку? завдяки реєстратору це все можна побачити, він знімав з салону того, кого “бортанули”.

Сюжет розгортається на румлевском проспекті. Автомобілі дружним потоком рухаються в бік моста. У правій смузі перед vw passat b3 знаходяться тихохідні автобуси. Вони занадто повільно перебирають колесами, на думку водія спритного універсала.

І водій passat вирішує перебудуватися лівіше. Звичайно, він включив покажчик повороту, нехай і на одну мить. А потім вивернув кермо вліво, вдаривши сусідній автомобіль. Шумоізоляція у “народного автомобіля” занадто хороша, водій навіть не почув, що посунув когось. Так і поїхав далі, здається, без єдиної подряпини.

Що робити при дтп?

Шкода, автор відео не розповідає що було далі. Чи наздогнав він passat, з’ясовував чи щось? відзначимо лише, що з точки зору пдр автор відео повинен був діяти інакше:

А. Негайно зупинитися і не вживати заходів щодо зміни положення транспортного засобу;

А. Включити аварійну сигналізацію;

Б. Виставити знак аварійної зупинки: не менше 15 метрів від дтп в населених пунктах;

В.залишатися на місці дорожньо-транспортної пригоди по можливості поза проїжджої частини дороги.