У росії стартували продажі оновлених kia seltos і picanto

51

Компанія kia продовжує оновлювати шильдики на своїх моделях: звичний овальний логотип поступається місцем «голим» буквам — тим самим, що читаються як «кі». Прийшла черга кросовера seltos і хетчбека picanto. Причому у “селтоса”, що зробив крок в наступний модельний рік, нова емблема — єдина зміна. А, і ще цінник: відтепер за кросовер в базовому виконанні дилери просять на 10 000 ₽ більше, тобто від 1 359 900 ₽.

Малюк picanto теж відтепер носить оновлений логотип. Крім того, тепер він пропонується з одним-єдиним мотором. На жаль, в минулому залишився більш потужний движок на 84 к. С., з яким автомобіль демонстрував, в общем-то, непогану для свого класу динаміку. Хетчбек 2022 модельного року комплектується виключно літровим mpi на 67 сил. Спасибі, що хоч трансмісію вибрати можна: 5мкп або 4ат.

Цінник у picanto також підріс: на 25 000 до 924 000 ₽ в базовому виконанні. До слова, всього якихось півроку тому за крихту-хетча просили від 829 000 целкових. Хоча, чому дивуватися. Ціни стрімко зростають, і навряд чи в осяжному майбутньому загальне подорожчання призупиниться.