Представлений будинок на колесах з керуванням зі смартфона

35

У європі та америці дуже люблять подорожувати в будинках на колесах. Останні представлені в різних форматах-мікроавтобуси з вбудованими житловими модулями, пікапи з надбудовами і так далі. Самим же популярним є причіп-трейлер

Відзначимо, що власники таких причепів часто відчувають складнощі з паркуванням і маневруванням. Спробуйте з першого разу загнати трейлер на стоянку – доведеться застосувати навички далекобійника. Втім, американська компанія airstream представила цікаве рішення всіх проблем-трейлер estream.

На перший погляд, це звичайний будинок на колесах – великий і розкішний. Є один нюанс-шасі тут кероване і має власні електромотори. Все управління здійснюється через спеціальних контролер або мобільний телефон. Фактично, трейлер заїде на парковку самостійно, підкоряючись командам з призначеного для користувача гаджета.

Швидкість трейлера невелика – всього 5-10 кілометрів на годину, так що за безпеку переживати не доведеться. До того ж причіп обладнали датчиками паркування і камерами, завдяки яким можна простежити за будь-якими перешкодами.