Відео: Робот-гігант з Японії, він рухається!

269

Японська компанія побудувала дуже великого робота

Шість років розробок і створення нестандартної самохідної моделі японської компанії Sakakibara Machinery Works Co, в підсумку прийшли до логічного фіналу. Робот-гігант ожив і пішов на свою першу виставку.

Дивіться також: Американська фірма Boston Dynamics показала друге покоління робота Atlas

Компанія, що займається виробництвом роботів з 2005 року, має у своєму арсеналі вже цілу армію з бойових машин. У 2005 році був представлений перший робот, що одержав назву Landwalker, який управлявся людиною з кабіни. «Залізна людина» круто гримів металевими кістками, повільно пересувався, був незграбний, але стріляв з своїх гармат тенісними м’ячиками і не падав.

Його наступником стала модель для дітей. Розробка міні робота велася з прицілом на комерційний успіх. Іграшка, яка виглядає як робот, ходить як робот і управляється як екзоскелет. Чого ще можна бажати незміцнілих умів? Можливо лише тугого гаманця у їх батьків, іграшка коштувала як автомобіль – $25 тис.

Продажу по всій видимості йшли досить непогано і через кілька років Sakakibara представила своє нове творіння, робота LW-Mononofu.

Відео: Робот-гігант з Японії, він рухається!

Найбільший з родини двоногих самоходів. Робот вражає своїми розмірами. 8.5 метрів у висоту, 7.400 кг вагою. Просто Грендайзер втіль.

Відео: Робот-гігант з Японії, він рухається!

У планах компанії здавати в оренду і продовжувати рекламувати свого нового робота. Він навряд чи зможе врятувати Всесвіт від загрози, але здатний справити враження.

Крім рухаються рук і ніг, робот здатний згинати пальці і повертати тулуб.