Вирішено, новий Land Rover Defender зявиться в 2019 році!

228

Land Rover Defender не пішов на зовсім!

Легенди приходять і йдуть, згасаючи немов Зірки. Land Rover Defender не став винятком з цього заведеного природою циклу. Позашляховик, до якого ми так всі звикли пішов на спокій, але дуже важливе питання хвилювало багатьох, чи буде в нього приймач?

Виявляється, буде! І ось як імовірно він буде виглядати і в яку сторону піде подальший розвиток легендарного позашляховика.

До 70-ї річниці британського позашляховика Defender, Land Rover готує абсолютно новий джип. Офіційно, новинка надійде у продаж в 2019 році, в наступному ж році ми повинні будемо побачити передсерійний зразок Defender. Новий позашляховик під кодовою назвою L663 втратить свій класичний вигляд, його зовнішність наблизиться до сучасних моделей в лінійці, начебто Discovery. Численні рендеринг фотографії представлені після озвучування планів керівництва Ленд Ровер показують нам як приблизно буде виглядати Дефендер в майбутньому.

Вирішено, новий Land Rover Defender зявиться в 2019 році!

Ентузіасти ворожать, чи залишиться позашляховик цим джипом, з усіма витікаючими з цього наслідками або воно приєднається до армії схожих за характеристиками кросоверів. Питання цікаве, якщо чесно.

Рамна конструкція залишиться при ньому? Про це виробник мовчить. За умовами гри, швидше за все рама повинна залишитися, адже головне завдання що стоїть перед Ленд Ровер, не вбити свою заслужену модель, але серйозно оновити її, залишивши можливість підкорювати бездоріжжя і почувати себе непереможним мандрівником.

При це технічна складова повинна стати вагомо технологічніше. Нові дизельні двигуни Ingenium, автоматична коробка перемикання передач Transcend, нові мости і системи підтримки поза доріг і на трасі.

Дивіться також: Перший в Росії повний огляд 2018 Ленд Ровер Діскавері [Технічні характеристики, фотографії]

Спартанський салон повинен піти разом із зовнішністю. Усередині ви навряд чи знайдете відмінності від більш дорогих і привілейованих моделей в запасниках Ленд Ровер.

Вирішено, новий Land Rover Defender зявиться в 2019 році!

Що залишається за новинку в сухому залишку? В принципі лише рендеринг фотографії. Занадто рано для конкретики. Але що надихає, легенда не згасла, продовження наближається…

Вирішено, новий Land Rover Defender зявиться в 2019 році!