7x design rayo: унікальний 1 900-сильний гіперкар на базі lamborghini huracan

88

В рамках виставки concours of elegance 2021 в англійському хемптон корт відбулася прем’єра унікального гіперкара rayo, який був побудований компанією 7x design на базі lamborghini huracan lp 610-4.

Кузов моделі 7x design rayo оригінальний, причому виготовлений він з карбону. Про донорському суперкарі тут нагадують хіба що дизайн корми, корпуси дзеркал, а також фари і ліхтарі, в той час як всі інші компоненти йдуть нові.

Для представленого гіперкара характерна наявність сильно видатного вперед носа, який тут навіть довше, ніж спліттер. Розробники також постаралися підкреслити фари за допомогою темної окантовки і» вій ” (як на легендарній lamborghini miura).

Збоку на двухдверке є великі повітрозабірники, в той час як корми примітна наявністю великого дифузора і пари плавничків, встановлених замість стандартного спойлера.

Фахівці компанії 7x design пишаються аеродинамікою моделі і відзначають, що якщо у донорського huracan коефіцієнт лобового опору дорівнює 0,39, то на новинці — всього 0,279.

Зауважимо, що представлений гіперкар має яскраво помаранчеве забарвлення кузова «sport orange» і цілий ряд золотистих компонентів, серед яких колеса і патрубки випускної системи.

Що стосується техніки, то в рух 7x design rayo приводить стандартний 5,2-літровий двигун v10, який піддався численним доопрацюванням і тепер видає вражаючі 1 900 к. С. Нагадаємо, що на заводському укараке віддача даного агрегату становить 610 сил.

Динаміка розгону з місця до сотні не називається, а ось максималка нібито досягає 300 миль/год (482,8 км/год). Швидше за все, унікальна двухдверка була побудована за спецзамовленням приватного клієнта, але її вартість розробники не називають.