Кросовер suzuki sx4 третього покоління надійде в продаж до кінця року

59

Компанія suzuki представила нове покоління кросовера sx4 (на деяких ринках він називається sx4 s-cross).

Автомобіль другого покоління, який дебютував в 2013 році, користується невеликим, але стійким попитом в європі. Більш того, за дев’ять місяців цього року продажі зросли на третину — до 19,5 тисяч примірників. З новою моделлю японці спробують ще більше зміцнити позиції моделі.

Кросовер suzuki sx4 другого покоління продається в росії за ціною від 1 749 000 рублів

«третій» suzuki sx4 — це результат модернізації попередньої версії. Платформа, каркас кузова і архітектура інтер’єру залишилися колишніми, але зовнішній вигляд повністю новий.

У салоні з’явилася сучасна медіасистема з екраном діагоналлю сім або дев’ять дюймів-вона “стирчить” в центрі передньої панелі. Приладова панель, всупереч моді, зберегла традиційні стрілочні шкали, зате в списку опцій вперше з’явилися камери кругового огляду.

Силовий агрегат у кросоверів для європейського ринку колишній. Це бензиновий турбомотор об’ємом 1,4 літра (129 к.с.) і електричний стартер-генератор, який допомагає двигуну в перші секунди після старту. Для suzuki sx4 продовжать пропонувати механічну і автоматичну коробки передач, передній і повний привід.

Європейські дилери планують почати продажі кросовера до кінця цього року. У наступному році новий suzuki sx4 повинен з’явитися і в росії, але точна дата продажів поки не названа. Немає інформації і про версії для нашого ринку.