Lada largus prima: пневмопідвіска і кузов на 7 кубів. Таких “ларгусів” ви ще не бачили!

83

Нижегородська компанія “промтех «представила на виставці comtrans 2019 нове поповнення в сімействі» прима” – рефрижератор і промтоварний фургон, створені на базі lada largus.

«прима» — це напіврамні вантажівки. Схема типова для компактних «комерсантів», деяких пікапів і lcv: до кабіни, відрізаної «по-живому», пристиковують раму, на яку ставлять надбудови. “гранту» і “ниву” в таких варіантах все, напевно, бачили хоча б раз, їх давно випускає тольяттинський віс.

«ларгуса «в аналогічному виконанні у віса немає, його придумав і виробляє»промтех”.

Вантажна надбудова являє собою алюмінієвий каркас зі стінами з композитного матеріалу. Для зовнішніх панелей використовується нова технологія виготовлення композитних матеріалів flex molding, яка покращує міцнісні та естетичні якості деталей.

Товщина стін рефрижератора-50 мм, корисний об’єм 6 куб. М. У промтоварного фургона стіни тонше, а корисний об’єм більше – він тягне на 7 куб. М.

Фішка сімейства “прима” – пневморесорна задня підвіска. Балони сильфонного типу встановлюються на додаток до ресорам. Це робить хід м’якше і підтримує кузов від просідання.