Новий всюдихід force gurkha запропонований зі старим агрегатом

71

Індійська пародія на mercedes-benz g-класу зробила крок у друге покоління, протримавшись в першому 13 років. Фірма force motors заявляє, що від старого гуркхи залишилася тільки зовнішня схожість з g-вагеном, адже новими стали модульна архітектура, шасі, кузов, інтер’єр і навіть логотип. Два ейрбега, абс, світлодіодні фари і шноркель є за замовчуванням. Старт продажів в індії намічений на 15 жовтня.

кліренс скоротився до 205 мм (-5), кути в’їзду і з’їзду зменшилися на сім градусів (до 37° і 33°). При повному приводі передня вісь підключається жорстко, а міжколісні диференціали блокуються вручну. Глибина броду-700 мм. Об’єм багажника — 500 л.перш трьохдверка вміщувала сімох сідоків, п’ятидверка-дев’ятьох. Тепер в салоні є чотири окремих крісла, семидюймовий тачскрін, медіацентр з підтримкою android auto і apple carplay, кондиціонер і електросклопідйомники. Кермо позбавлене кнопок, зате налаштовується по вильоту.

Втім, gurkha як і раніше оснащується древнім турбодизелем 2.6 om616 (91 к.с., 250 н•м), розробленим даймлером в 1973 році. Двигун модернізований під еконорми bs vi, через які зник дизель 2.2 om611 (140 к.с., 321 н•м). Автоматичної коробки немає-тільки п’ятиступінчаста “механіка” з роздаткою. За цінами gurkha буде порівнянний з головним конкурентом mahindra thar, тобто запросить 1,2–1,3 млн рупій (1,18-1,28 млн рублів).