Toyota представила нове покоління tundra

68

За інформацією виробника, нова рама стала багато жорсткіше колишньої через те, що всі її елементи мають коробчатое перетин, а поперечки стали вдвічі товщі. Що стосується підвіски, то її спроектували заново. Причому для пікапа приготували великий набір варіантів шасі.

Спереду залишилася класична двохважільна схема, а задній нерозрізний міст відтепер підвішений на пружинах, а не на ресорах. В якості опції доступна адаптивна підвіска або задня «пневма», яка дозволяє змінювати дорожній просвіт в трьох положеннях: normal, low і high.

Як і land cruiser 300, пікап «тундра» позбувся легендарної v-подібної «вісімки». Відтепер під його капотом працює 3,4-літровий v6, знайомий по тому ж «крузаку». У “тундри” він розвиває 394 к.с. І спарений з десятиступінчастою коробкою передач. Привід-задній або жорстко підключається повний з понижуючою передачею.

Нарешті, у нового пікапа більше не буде версій з короткою дводверною кабіною. Відтепер – тільки великі чотиридверні кабіни, а такі купують в основному тільки приватники, та й ціна на такі версії вище.

Що стосується цін, то компанія їх поки не називає. Очікується, що їх оголосять дуже скоро, адже tundra повинна вийти на ринок сша вже до кінця цього року. Цікаво, а чи привезуть її коли-небудь в росію?