Оновлений паркетник hyundai “початкового рівня” попався шпигунам

46

Маленький паркетник hyundai venue дебютував в 2019 році, його продають в кореї, індії, австралії, північній америці і на філіппінах. Ця модель відкриває крос-лінійку марки, виняток-домашній ринок, адже нещодавно там з’явилася ще більш доступна і компактна “п’ятидверка” casper. Особливо venue полюбився індійцям: в минулому році там було реалізовано понад 82 000 автомобілів. Але ось на батьківщині марки і в штатах попит невеликий – 17 726 і 19 125 одиниць відповідно. Там підстьобнути інтерес до моделі може рестайлінг: на корейських дорогах вже неодноразово ловили замасковані тестові зразки, а свіже фото опубліковано в твіттері видання autospy.

Крос отримає нові задні ліхтарі-витягнуті замість квадратних, з додатковими секціями, що запливають на багажні двері. Ще замінять задній бампер. Що ж стосується передньої частини, то, судячи з попередніх знімків, venue також дістанеться інша радіаторна решітка. Двоярусну головну оптику збережуть.

В салон рестайлінгового паркетника заглянути поки не вдалося. При цьому деякі зарубіжні змі пророкують моделі нову мультимедійну систему зі збільшеним в розмірах сенсорним екраном. У дореформеного кросу дисплей максимум на 8 дюймів. Ну і ще можуть поміняти матеріали обробки.

Техніка, швидше за все, колишня. У кореї актуальний hyundai venue доступний з безальтернативним бензиновим “атмосферником” 1.6 потужністю 123 к.с., в сша у моделі аналогічний мотор. Індійцям же кросовер пропонується з трьома двигунами на вибір: це бензинові атмосферна «четвірка» 1.2 (83 к.с.) і «турботройка» 1.0 t-gdi (120 к. С.), плюс дизель 1.5 crdi (100 к. С.). Але привід в будь-якому випадку тільки передній.

Офіційну прем’єру оновлений hyundai venue справить наступного року. У росії модель не представлена, виводити її на наш ринок компанія не планує. Європейці venue теж не отримають-в старому світі титул найдоступнішого кросовера марки носить bayon (до рф знову ж таки не добереться).